Лікування зубів Івано-Франківськ

Лікування зубів Івано-Франківськ

Діагностика карієсу в стоматологічному центрі "Viadent"

Однією з найсучасніших процедур профілактики найпоширенішої "стоматологічної чуми XX століття" – карієсу – є лазерно-флуоресцентна діагностика початкових його форм. Суть її полягає в тому, що за допомогою спеціального лазера "зчитується" інформація про стан зуба і дані відображаються на екрані монітора. Надтонкий лазер дає змогу побачити ураження емалі, що на певному етапі є непомітним для людського ока.

Діагностична процедура проводиться за допомогою апарату "Diagnodent Pen" від німецької компанії "KAVO", який дає можливість виявити карієс на найбільш ранніх етапах його розвитку, ще в той момент, коли зовні зуб виглядає цілком здоровим. Механізм дії апарату "Diagnodent Pen" ґрунтується на різному рівні флюоресценції (здатності взаємодіяти зі світлом) здорової і ураженої карієсом тканини зуба. Лазерний діод апарату створює імпульсні світлові хвилі довжиною 0,64 нм. При попаданні на тканину зуба здорова і патологічно змінена тканина зуба флюоресціює світловими хвилями різної довжини. Довжина відбитих хвиль аналізується приладом і відображається на дисплеї у вигляді цифрового значення, за яким можна визначити рівень ураження емалі, та супроводжується звуковим сигналом.

Переваги використання апарату "Diagnodent Pen":

- дозволяє виявити важкодоступні для діагностики зони демінералізації, фісурний карієс, процес на апроксимальних поверхнях та інші початкові пошкодження емалі;- дія апарату не викликає ніяких неприємних відчуттів у пацієнта;- апарат є бездротовим;- забезпечує збір та аналіз інформації про глибину і обсяг каріозного ураження твердих тканин зуба;- дає можливість виявити розвиток карієсу на дуже ранній стадії.

При наявності каріозного ураження емалі спеціалісти "Viadent" пропонують пацієнтам унікальний нетравматичний, безболісний спосіб лікування первинних уражень тканини зуба – процедуру озонотерапії.

Первинне лікування карієсу озонотерапією в Івано-Франківську

Лікування зубів без бормашини ... як це буває насправді ...

Більшість людей добре знає, що страх відвідування стоматолога у великій мірі пов'язаний з неприємними відчуттями від дзижчання бормашини. І не зважаючи на те, що сучасні методи знеболювання та майстерність лікаря зводять їх до мінімуму, уникнути зустрічі з бормашиною хотів би кожен.

Отже, чи можна обійтися без неї? Ми будемо чесні з Вами. Препарування каріозної порожнини (так стоматологи називають свердління зубів) у більшості випадків є необхідним! У разі пошкодження зуба глибше рівня емалі лікування відбувається за принципом механічного "висікання" його ураженої частини, після чого її зміцнюють індивідуально підібраними композитними матеріалами і покривають флюор-протектором (спеціальним лаком, що сприяє закріпленню результату лікування та попереджає наступні можливі пошкодження). Але уникнути всього цього можна, якщо "піймати" карієс ще на початковій стадії. У цьому випадку стає можливим застосування німецького апарату "KaVo HealOzone".

Дана технологія дозволяє впливати тільки на уражені тканини зуба за допомогою газу озону. Герметична система подачі газу виключає його попадання в ротову порожнину. Озон стабілізує (зупиняє) розвиток каріозного процесу, знищуючи 99,9% каріозних бактерій. Як результат – немає потреби дзижчати бормашиною.

Озон – це газоподібне з'єднання, що складається з трьох атомів кисню (O3). Ця молекула, на відміну від всім відомого О2, є нестабільною. Власне, стерилізуюча дія озону ґрунтується на факті нестабільного атомного зв'язку, який породжує їх здатність з'єднуватися з іншими елементами. Саме через це озон є дуже сильним і швидкодіючим окислювачем. При певній визначеній концентрації та часовому інтервалу, протягом якого здійснюється вплив на уражене місце, озон здійснює селективну дію на бактерії, віруси і грибки. Окислення руйнує їх клітинні мембрани і, відповідно, самі їх клітини. При цьому, здорові клітини організму, що володіють більш стійкою до окислення клітинною мембраною, витримують дію озону, але знову ж таки при певній заданій концентрації і тривалості впливу. Саме на цих властивостях озону і побудований принцип роботи приладу "HealOzone".

Озонотерапія застосовується на терапевтичному стоматологічному прийомі в спеціалізованому терапевтичному кабінеті. У наших лікарів-терапевтів накопичений досвід і віддалені результати застосування озону, що свідчать про ефективність даної технології.

Наше лікування поставлене на найвищий рівень безпеки, оскільки ми добре усвідомлюємо ризики інфікування, пов’язані із лікарським втручанням. У медичному центрі "Viadent" є окремий кабінет для дезінфекції і стерилізацїя інструментів та наконечників. Перед кожним прийомом пацієнта лікар відкриває герметичну упаковку, у якій все чисте та стерильне. Такий рівень безпеки – це наша впевненість у тому, що ми робимо.

Щоб виявити каріозний процес на ранній стадії, необхідно регулярно спостерігатися у стоматолога. Мінімум один раз на 6 місяців. Професійна гігієна порожнини рота також є необхідною умовою підтримки стоматологічного здоров'я. Пам'ятайте – якщо знайти час раз на півроку на себе і своїх близьких, то можна уникнути зайвих неприємних відчуттів, стресів і витрат!

Бережіть себе і своїх близьких! Звертайтесь у стоматологічний центр "Viadent"!

+38 (0342) 77 29 89, +38 (066) 857 11 19, + 38 (097) 872 94 49

Обладнання для проведення озонотерапії:

Made with