Гігієна ротової порожнини Івано-Франківськ

Гігієна ротової порожнини Івано-Франківськ

Досвід європейських стоматологічних клінік давно підтверджує просту істину: попередити легше, ніж лікувати. Спеціалісти стоматологічного центру "Viadent" доводять це на практиці. Сучасна діагностика проблем зубів та професійна гігієна порожнини рота, при умові регулярного планового обстеження у лікаря-стоматолога, є найкращими профілактичними заходами, які надійно і надовго допоможуть Вам зберегти фізіологічне та естетичне здоров'я Вашої посмішки.

Ультразвукова чистка зубів та методика Air-Flow.

Однією з найкращих процедур у попередженні стоматологічних проблем є професійна гігієна ротової порожнини, адже традиційних домашніх зубних "ритуалів" часто буває недостатньо. Несприятливі фактори: надто м’яка їжа, кава, чай та не дуже ретельне чищення – роблять таку процедуру просто необхідною.

Крім ультразвукової, в стоматології "Viadent" в Івано-Франківську чистку зубів виконують за методикою Air-Flow. Це полірування поверхні зубів під тиском води та повітря з використанням "профі-перлів", що здійснюється після зняття твердих і м’яких відкладень з допомогою пневматичних і п’єзоелектричних інструментів. Ця методика  дозволяє ідеально згладити всі нерівності та подарувати сяючий блиск емалі зубів. Цікавим є той факт, що, на відміну від подібної за своїм ефектом процедури професійного відбілювання, яка може завдати шкоди емалі, Air-Flow дає абсолютно безпечну природну білизну зубів та їх доглянутий вигляд.

Приклади наших робіт:

Професійна гігєна ротової порожнини

До та після:

Made with