Естетична стоматологія Івано-Франківськ

Естетична стоматологія Івано-Франківськ

Естетична стоматологія займається відтворенням природної форми зубного ряду, а також відновленням його основних властивостей – блиску, прозорості, структури зубів. Художня реставрація зубів дає можливість не тільки ліквідувати наслідки карієсу, але і відновити складну анатомічну форму жувальної групи зубів, приховати дефекти емалі (наприклад, ерозію емалі або клиновидний дефект), знову повернути втрачений внаслідок відколу або травми зуб, відновивши його початковий колір, блиск і неповторність форми.

Однією з особливих вимог естетичної стоматології є природність і натуральність ефекту. Тому фахівці стоматології "Viadent" використовують у роботі лише найсучасніші матеріали, які абсолютно ідентичні до натуральної емалі. Широка палітра відтінків дозволяє уникнути ефекту штучних зубів – Ваша нова посмішка буде виглядати сяючою і в той же час природною. Завдяки майстерності наших лікарів і сучасним технологіям естетичної стоматології Ви зможете знову повернути втрачену красу зубів, радість щирої та відкритої посмішки, впевненість в собі і у своїй привабливості.

Естетична стоматологія – це насамперед художня реставрація зубів, після якої Ви отримуєте чудову посмішку без використання зубних протезів. Нарощування зубів особливо актуальне в «зоні усмішки» – для різців та ікол, які видно, коли людина розмовляє або усміхається. Основним засобом тут є сучасні композитні матеріали, колір яких підбирається строго індивідуально і точно співпадає з відтінком емалі зуба, який потрібно відновлювати. Нарощування зубів дозволяє відтворити їх форму аж до найдрібніших деталей. Якщо раніше пломбувальні матеріали, які використовувалися в стоматології, не могли повністю імітувати тканини зуба з усіма особливостями відтінку, прозорості і багатошаровості, то на сьогоднішній день ця проблема вже неактуальна. Завдяки новітнім композитним світлотвердіючим матеріалам стало можливим проводити реставрацію зубів за формою і кольором буквально за одне відвідування.

За допомогою художньої реставрації можна змінити:

1. Форму зуба (наприклад, після відколу зуба або повного руйнування коронкової частини каріозним процесом).2. Положення зуба в зубному ряді (вирівнювання).3. Колір зуба (зробити зуб, який би за кольором не відрізнявся від сусідніх).4. Закрити щілини між зубами (діастеми, треми).

Естетична реставрація зубів Івано-Франківськ

Стоматологічний центр "Viadent" цінує імідж своїх пацієнтів, так як і свій власний. Тому лікування та реставраційні роботи виконуються високоякісними фотополімерними матеріалами від провідних виробників світу, серед яких Tetric Evo Ceram, IPS Empres Direct. Вони відповідають усім стандартам стоматологічної практики, адже є кольоростабільними, придатними до полірування, стійкими до стирання, міцними і водночас пластичними, а також представлений широкий діапазон природних відтінків. Точність художньої реставрації досягається завдяки використанню мікроскопів. Якісно виконану реставрацію зубів важко відрізнити від природного зуба. Каріозні порожнини, дефекти емалі, різноманітні нерівності, потемніння і нашарування на зубах зникнуть назавжди. Такі зуби мають природній колір, прозорість, форму і навіть блиск.

Естетична реставрація зубів в Івано-Франківську в стоматології "Viadent" – це можливість не тільки відновити красиву форму зуба, але й виправити його положення в зубному ряді, закрити щілини, нерівності та тріщини. І тут важливий не лише естетичний аспект. Велику увагу ми приділяємо також функціональній стороні: зуб після реставрації повинен максимально відповідати природній анатомічній формі з усіма заглибленнями і рельєфами, адже саме вони сприяють правильній обробці їжі. Дотримання усіх тонкощів технології дозволяє нам проводити високоестетичні та функціонально надійні художні реставрації зубів.

Клінічний випадок №1:

До та після:

Клінічний випадок №2:

До та після:

Клінічний випадок №3:

До та після:

Made with